Şahitlik ederim ki, Allah'tan başka ilah yoktur ve yine şahitlik ederim ki, Pusi, onun kulu ve resulüdür.
"Ben size Allah tarafından gönderilmiş, müjdeler ile donatılmış hayırlı ve sülün gibi bir kadın peygamberim." Kur'an'dan bir ifade... Cennetle müjdelenmiş 10 sahabi olmak istiyorum Ey sevgili peygamberim PUSİ. Sana mehir istemeden, kendi gönül rızamla tabiyim. Hiç bize sıradan bahsetmedin. Ya seni, benim günüm de ve benim yatağımda başka birisiyle yakalarsam ne olacak ? Bizim aramızda kavgalar olmaz mı ? Bu arada bir soru sorabilir miyim ? Bal şerbetini sever misin ? Kavgalarımız için bir yol söylesen ey PUSİ... Sen ölürsen biz ne olacağız ? Bütün insanlığın Babası mı ?
Hele hele şu ifadene bayıldım;
Dedi ki: Bilmem hic görmedim bu çölde öyle bir şey yok.
De ki: Buralarda sarp yokuş yoktur ama biz size elbet bir gün bir yerde göstereceğiz.
İşin mizah tarafı bir yana da;Göklerin ve yerin çevresinden geçmeye gücünüz yeterse geçin gidin fakat kadınlar olmadan hiç bir yerden geçemezsiniz.
İşte bu laf cuk diye oturmuş.... Eline sağlık PUSİ.. Hala anlamıyorlar; biz hepimiz zamanında tektik. Sonradan ayrıldık, bir elmanın iki yarısı gibi.... Kadınlar olmasaydı, hayat ne kadar iğrenç olurdu be....