Zaman: Eylül 4th, 2010, 11:06 pm

Tüm zamanlar UTC [ GITZ ]

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 39 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: Re: Kuranı Bir Kadın Yazmış Olsaydı
MesajGönderilme zamanı: Nisan 27th, 2010, 11:06 am 
Kullanıcı avatarı

İman edenlerin İman haritalarını çizenler salt erkekler olmayıp,Aradan bi kadın sıyrılıp bi din getirebilseydi,acaba İslam bu kadının yarattığı dinide kabullenip O da Allahtan diyebilir o'nun yazdığı kitabıda onaylayıp tastik edebilirmiydi..? Hz.Pusi ablam valla senin dinini yeryüzündeki hiç bi din onaylayıp,tasdik etmez ama Dünyanın yarısı yani kadınlar kesinlikle onaylayıp tasdik edebilir.

Başa Dön
 Profil Özel mesaj gönder  

MesajGönderilme zamanı: Nisan 27th, 2010, 4:57 pm 

Ey iman edenler! Allah'a, Peygamberine, Peygamberine indirdiği Kitab'a, ve daha önce indirdiği kitaba iman edin Kim Allah'ı, meleklerini, kitaplarını, peygamberlerini ve ahiret gününü inkâr ederse sapıklığın en koyusuna düşmüş olur (Nisa- 136)

İlgili ayetin tefsiri;

Ey imana gelenler Allah ve Resulüne, yani Muhammed Aleyhisselama ve Allah'ın bu Peygamberine tenzil buyurduğu (zaman zaman, kısım kısım indirmekte olduğu) bu kitaba, yani Kur'an'a ve bundan önce indirdiği kitap cinsine iman ediniz Bunların bir kısmına iman ettiğiniz gibi, hepsine de iman ediniz İbnü Kesir, Ebu Amr, İbnü Âmir kırâetlerinde meçhul sigasiyle ve okunur Bunlara ciddi olarak iman ediniz Zira her kim, Allah'a, meleklerine, kitaplarına, peygamberlerine ve ahiret gününe küfreder (inanmaz), bunlardan birini inkâr ederse, son derece derin bir sapıklığa düşmüş, doğrudan uzaklaşmış, artık yolunu bulamayacak derecede şaşırmış, gayeyi kaybetmiş olur Bununla küfrün bizzat (Nisâ, 4/116) hükmüne katılmış bulunduğu, yani her küfrün şirk demek olduğu açıkça gösterilmiştir

Rivayet edildiğine göre yahudi hahamlarından bir topluluk, Resulullah'a gelmişler: "Ey Allah'ın Resûlü biz, sana, kitabına, Musa'ya, Tevrat'a ve Üzeyr'e iman ediyoruz ve bunlardan başka kitapları ve peygamberleri tanımıyoruz" demişlerdi Peygamberimiz de: "Hayır, Allah'a, bütün peygamberlerine, Muhammed'e ve kitabı Kur'an'a ve ondan önceki her kitaba iman ediniz" buyurdu "Yapmayız" dediler Bu âyet nazil oldu ve hepsi iman ettiler Dikkate şayandır ki, iman fıkrasında "Allah'a, Resulüne, Resulüne indirilen kitaba, ondan önce indirilmiş olan kitaba" diye dört şeye iman belirtilmiştir Bu da "Allah'a iman, Peygambere iman, kitaplara iman" diye üç mertebede özetlenebilir Halbuki küfür fıkrasında, "Allah'ı inkâr, meleklerini inkâr, kitaplarını inkâr, peygamberlerini inkâr, ahiret gününü inkâr" diye melekler ve ahiret günü de eklenerek beş şey açıklanmış, hem de Resul'e diğer Resuller de eklenerek cem' (çoğul siyasiyle) buyurulmuştur Bununla Allah ve Peygamber'e, bütün kitaplara imanın, her halde bütün peygamberlere, meleklere ve ahiret gününe imanı içine aldığı gösterilmiş ve bir insanın Allah'a, Peygamber'e ve kitaplara iman iddia edip de peygamberlerden birini, melekleri veya ahireti inkâra kalkışması ve bu hususta gelmiş olan âyetleri tevile çalışması ihtimali bulunduğundan, bunları inkâr edenlerin Allah'ı da inkâr etmiş oldukları bilhassa açıklanmıştır

Elmalılı H Yazır

Başa Dön
 Profil Özel mesaj gönder  

MesajGönderilme zamanı: Nisan 27th, 2010, 5:07 pm 

İnkar etmek size kolay gelir , yoksa Allah cc. hakkında yeterli delil olmadığından değil, ,işte bu kafirle mümin arasındaki en önemli farktır-sevgili pusi umarım uydurduğun şu şeylerle ahirete gitmezsin çünkü eğer İSLAM HAK din ise elinde sonsuz azaptan başka bir olmayacak ;tabi seni seni alkışlayan şu akıllılarla birlikte

Başa Dön
 Profil Özel mesaj gönder  

MesajGönderilme zamanı: Nisan 27th, 2010, 6:39 pm 
Kullanıcı avatarı

kıyamet yazdı:
Rivayet edildiğine göre

Yani masal... :D

kıyamet yazdı:
yoksa Allah cc. hakkında yeterli delil olmadığından değil,

Allahın var olduğuna dair olan delilleri rica edebilirmiyim?

kıyamet yazdı:
sevgili pusi umarım uydurduğun şu şeylerle ahirete gitmezsin çünkü eğer İSLAM HAK din ise elinde sonsuz azaptan başka bir olmayacak

Sevgili kıyamet, pusi peygamberinin yazdıkları uyduruk oluyor da, muhammedinkiler neden uyduruk olmuyor? :lol:

Kanıtlarını sunarmısın?

Ahiretin adresi ile birlikte...

Başa Dön
 Profil Özel mesaj gönder  

MesajGönderilme zamanı: Nisan 28th, 2010, 8:16 am 

Sayın Kıyamet;

Ben akıllı olduğumu yazmadım dikkat edersen. Akıllı olup olmama gibi bir derdim de yok zaten. Hala neden bu akıl kavramını bu kadar kullandığınızı anlayamadım. Ben, düşünmek ve araştırmaktan bahsediyorum.

Sevgili Peygamberim Pusi;

Senden sorularıma yanıt gelmesi için 23 sene beklemem mi gerekecek ? Ya da olaylara göre mi inmekte bu ayetler, yoksa senin Allah'ın sanki senin uçkurunla çok ilgileniyormuş gibi geldi (200 sene sonra yaz bunu, iyi hadis olur.)

Ya bizden sıkılırsan ve de 6 yaşında bir sübyanla evlenme kararı alırsan ne yapacağız ? Ne zaman onunla gerdeğe gireceksin 9 yaşında mı ? Bildiğim kadarıyla erkekler 11 yaşında bulüğe eriyorlar. Bu biraz sapıklık olmuyor mu ?

Birde ayetlerin genelde yemek tariflerine benzemiş, oralarını hiç anlayamadım. Oradan buradan kopukluklar var. Acaba içinde gizli tarifler mi var ? Bizden 1400 yıl sonraki nesil anlasın diye mi gizledin ?

CİDDİYET

Arkadaşa hala Allah'ın varlığı ile ilgili kanıtlar soruyorsun, sayın Pusi.. Ama Kur'anı iyice incelediğinde, zaten Allah'ın varlığı ya da yokluğunu kanıtlama derdi olmadığını görürsün. Dinciler için bu saçma bir sorudur. Var olan birşeyin neden kanıtını istiyorsun ki ? Allah, aynı senin varlığın gibi gerçek; kendini kanıtlamaya ihtiyacın var mı ? Zaten insanlık tarihinde Allah'ı hep anlatmışlar. Eski peygamberler hep Allah ve namazdan bahsetmiş (değiştirdiklerine bakma sen onların), önemli olan Allah'a tabilik. Zaten var, kanıta gerek yok. Kuralları koyalım biz....

Başa Dön
 Profil Özel mesaj gönder  

MesajGönderilme zamanı: Nisan 28th, 2010, 10:12 am 
Kullanıcı avatarı

bayraktaro yazdı:
Senden sorularıma yanıt gelmesi için 23 sene beklemem mi gerekecek ?

Hayır.

Ya Bayraktaro,

Mal gibi alınıp satılanların erkekler olduğunu anlamış olman beni ve allahı memnun etti.
Seni hayırlı ve itaakatkar bir kul olacak gibi algılamaktayım.
Fişmallah beni yanıltmazsın. :)

Ne sırası, ne günü, ne yatağı?
9 yaşında ki çocuklar, sübyanlar?
Utan utan.!!!

Bu ilkel soruları sorabiliyorsan,
demek ki hala cinsellik evrimini beyninde çözümleyememişsin ve seninde beynin diger erkekler gibi, uçkurunun içinde.
Elini de cebinden çıkart…!!!

Bir an önce buna çözüm bulabilmen için meditasyon çalışmalarına başlamanı öneriyorum.
Beyninin, kafatasının içinde olduğunu öğrenirsen, senin için iyi ve hayırlı olur.

Bal şerbetini de akide şekerini de sevmem. :)

Beyinleri uçkurlarının içinden bir türlü çıkamayan mal erkekler icin çok yakında yeni ayetler inecek.
Biraz sabredin, erkeklerin alın yazılarını allah ile birlikte yeniden yazmakla meşguluz.

Onları beklemenizde hayırlar vardır, allaha emanet olun.!

Emanet fişinizi kaybetmeyin.

Başa Dön
 Profil Özel mesaj gönder  

MesajGönderilme zamanı: Nisan 28th, 2010, 11:52 am 

Sevgili Pusi;

Senin ve Allah'ımın yolunda ne olursa razıyım. Kapanmaya bile razıyım. Allah'ımdan geldiği sörece sorun yok. Sadece bileklerim ve yüzüm görünsün yeter.

Affet beni ne olur, geçmişin tecrübesizliği diyelim. Ama, erkek olduğumu sakın unutma... Sezen Aksu'nun bir lafı vardır. "Önceleri erkekler bacaklarıma bakarken çok sinirlenirdim. Şimdi ise artık erkekleri anlayabiliyor ve onlara kızmıyorum" demiştir.

Sende hemen sinirlenme bence...Aklıma onlar geldi de ondan...Ayetlerini sabırsızlıkla bekliyorum.

Peki zina olayı olsa, 4 erkek şahit mi getirmemiz gerekir ?

1 kadının şahitliği, 2 erkeğin şahitliğine eşit midir ?

Başa Dön
 Profil Özel mesaj gönder  

MesajGönderilme zamanı: Nisan 29th, 2010, 12:07 pm 
Kullanıcı avatarı

bayraktaro yazdı:
Sende hemen sinirlenme bence...Aklıma onlar geldi de ondan...Ayetlerini sabırsızlıkla bekliyorum.

Peki zina olayı olsa, 4 erkek şahit mi getirmemiz gerekir ?

1 kadının şahitliği, 2 erkeğin şahitliğine eşit midir ?

Sinirlenmiyorum bayraktaro.

Erkekler zina değil, kendi istekleri ile sex dahi yapamıyacaklar. :D

Biraz sabırlı olursan göreceksin.

Merhametli allah yeni ayetleri ile erkeklere yardımcı olacaktır.

Başa Dön
 Profil Özel mesaj gönder  

MesajGönderilme zamanı: Nisan 29th, 2010, 9:58 pm 
Kullanıcı avatarı

Rakı

1- Do, re, mi, fa, sol.

2- Mutlaka bir damacana rakı elinde bulunduran Allah, yüceler yücesidir ve koca damacana dolu rakıyı susuz bir dikişte içmeye ancak O’nun gücü yeter.

3- O hanginizin daha güzel rakı içebileceğinizi denemek için üzümü ve anasonu yarattı.O, üstündür.

4- De ki: Tatlı bir huzur dağıttık kullarımıza Kalamışta fakat onlar ne deniz, ne de kamış bıraktılar Kalamışta.

5- Yedi tarafınıda kandiller ile donattık.İçine udcular, kanuncular ve kemancılar saçtık düzgün rakı içebilsinler diye.

6- Yedi üzümü birbirine kattık ondan tek bir rakı üzümü yarattık.

7- Rahmanın yaratmasında uygunsuzluk aykırılık göremezsin. Gözünü döndürde bak rakıda bir bozukluk görüyormusun?

8- Göremezsin. Ben bozuklukları görmenizi engelledim.O, gözlerin özünü bilir.

9- Sonra gözünü tekrar tekrar döndür bak.

10-Yeter fazla döndürme gözünün feri gidecek.

11-Anasonun üzerine andolsun ki kaçak rakıları yapanlar için alevli ve bol ispirtolu ateş azabını hazırladık.

12-Aslında biz onları bıldırcınlar için hazırlamıştık fakat şeytana uyupta kaçak rakı yapanları da bıldırcınlara çevirdik kızartıp masalara dağıttık.

13-Rablerini inkar edenler için işte böyle alevli kızartma azabı vardir ki tabaklara meze olasınız diye.Ne kötü gidilecek bir yerdir o.

14-Oraya atıldıklarında çıkarttıkları cızırtıyı ve uğultuyu işitirler.

15-Masada oturup temiz rakılarını içenlerde yalanarak onların kızarmasını beklerler.

16-Hala bir ders çıkartmazmısınız?

17-Her ne zaman bir topluluk oraya atılsa mangalcı başı İdi Amin, onlara: Size korkutucu bir peygamber gelmemiş miydi diye sorar.

18-Derler ki: Evet bize uyarıcı geldi ama korkutucu değildi, güldüren bir uyarıcıydı. Bizde yedik içtik güldük eğlendik Allah’ın indirdiği has rakıyı unutup kaçak imalata geçtik.

19-Derler ki: Allah bize hiç bir şey indirmiyor. Bir sepet üzüm dahi.

20-De ki: Bu güldüren uyarıcı peygamberi cahiliye zamanınıza denk getirdim, sizleri denemek için.

21-Dedim ki: Allah doğrusunu düşünür.

22-De ki: Cahiliye dönemi geçtikten sonra biz bu sapıklık içinde olanlara ne korkutucu, ne de güldürücü bir uyarıcı göndermiyelim.Dogru olanı budur.

23-Ve derlerki: Bizim dinleyeceğimiz kafa dengi, karşılıklı düzgünce rakı içebileceğimiz bir uyarıcı peygamber olsa, düşünüp anlasak, şarkılar söylesek olmaz mı?

24-Bunun üzerine biz onları helak etmeden uyarıcı peygamber Cimcime'yi gönderdik.

25-Sapıklık içinde olanları denetlemeye aldı ve ağızları bozuk olanları editledi. Şüphesiz yaratan doğru olanı bilir?

26-Kaçak rakıları ister saklayın ister açıkta satın. Bilin ki O, dinlemenin özünü bilir, hiç bir telefon konuşmasını dinlememezlik etmez.

27-Hiç yaratan bilmez mi? O en ince işleri görüp bilmektedir ve herşeyden haberdardır.

28-Cimcime dedi ki: O size kandillerle çilingir sofraları donattı saf rakılar dağıttı. Haydi Allah’ın rızkından yeyin için uslu uslu oturun.Gidiş dönüş ancak onadır.

29-Derler ki: "Tek gidiş olsa da hiç dönmesek olmaz mı?" Bu azgınlar sapıklık içinde olmaya çalışırlar, bunları biraz tehdit etmem gerekir.

30-Ya Cimcime de ki: Tek gidiş olmaz, rakı meze balık yetmez, mangal tütmez, sazcılar ötmez, sarhoş türküleri bitmez.Dönüşleri de olması gerekir.

31-De ki: Metrobüsler bozuk çalışmıyor, taksi ile dönsünler.Ne kadar az şükrediyorsunuz!

32-Üstlerinde kanatlarını açıp yumarak uçan sivrisinekleri görmüyorlar mı? Onları rahmandan başkası tutmuyor. Emdikleri rakılı kanlardan sarhoş oldular. Doğrusu O her şeyi görmektedir.

33-Rahman olan Allah’a karşı şu size kaçak rakı satanlar hani kimlerdir? Kaçakcılar derin bir gaflet içinde bulunmaktadırlar.

34-Allah size verdiği rakıyı kestiyse, size rakı verecek olabilen kimdir? Hayır onlar azgınlıkla ve hırsla tekrar kaçak rakı yapmaya başladılar.

35-Allah size verdiği rızkı kesiverse, size rızık verecek olabilen kimdir? Rakılar, etler, mezeler, sazlar, köçekler. Çok mu kolay sanırsınız bunların hepsini bir arada ahenk içinde yüzdürmeyi? Ne kadar az şükrediyorsunuz.

36-Rakı içilen yerlerde erkeklerin çalışması ve göbek atmaları uygun görülmüştür. Allah her şeyin doğrusunu bilir.

37-Göbek atan erkeklere fazla zulüm etmeyin.Ziynetlerini göstermesinler, ayaklarını yere sesli vurmasınlar altı saat göbek atsınlar beş dakika otursunlar. İşte Allah’ın dosdoğru hükmü budur.

38-Biz erkekleri kadınları eğlendirsinler diye yarattık. Allah’ın hükümlerine karşı mı gelirler? Biz istersek onlara kuyrukta takarız.

39-De ki: Sizi üreten odur ve O’na toplanıp götürüleceksiniz.

40-Onlar: Dogru iseniz bu tehdit ne zaman olacak? Diyorlar.

41-De ki: O’na ait bilgi, Allah’ın yanındadır.Ben apaçık çok çalışan bir uyarıcıyım.

42-De ki: Ey erkekler rakı masalarının etrafında edeplice oynarsanız Rabbim size kuyruk takmaz.

43-O gece kadın kullarımı hoşnut eden erkek garsonlara 100 sevap yazılır. Edeplice oyanayan erkeklerin hanesine 200 sevap yazılır.Ne hayırlı bir gecedir o.

44-De ki: O çok merhametlidir, O’na inanmış, O’na dayanmışızdır. Sakın sesinizi yükselterek konuşmayın erkekler!

45-De ki: Baksanıza eğer sularınız bittiyse size kim su getirebilir? Rakınızı biz veriyoruz suyu kim verebilir?

46-La si do re mi mi mi mi mi mi.

Başa Dön
 Profil Özel mesaj gönder  

MesajGönderilme zamanı: Mayıs 12th, 2010, 6:30 pm 
Kullanıcı avatarı

Nerde

1- Ne konuşup duruyorlar?

2- Ben duyamıyorum.

3- Nerde?

4- Yoksa benim dedikodumu mu yapıyorlar?

5- Allah onları kahretsin!

6- Elbette ki ben, sizlerin Rab’bi!

7- Ben kahrederim söyle onlara!

8- İlerde bilecekler.

9- Hayır, hayır şimdi söylemem ilerde bilecekler.

10-Ne bileyim ben nerde?

11-Ne bilecekler?

12-Kavgamı ediyorlar?

13-Nerde?

14-Neyi paylaşamıyorlar?

15-Nerde?

16-Allah onların belalarını versin.

17-Hani nerdeler?

18-Görünmezmiyiz sandılar?

19-Bilmezmiyiz sandılar?

20-Nerde?

21-Olduklarını, ne haltlar karıştırdıklarını?

22-İlerde bilecekler.

23-Hayır, hayır ilerde bilecekler.

24-Kimbilir ne zaman ne bilecekler?

25-Soruları ben sorarım söyle onlara!

26-İsterlerse bilmesinler!

27-Biz size yeryüzünde döşekler vermedik mi?

28-Gittiniz dağlara kazık çaktınız.

29-Nerde?

30-Sizleri çift çift yarattık.

31-Uykudan önce çiftleşesiniz diye.

32-Dinleneceğiniz tatil köyleri yaptık.

33-Nerde?

34-Odalarına klimalar taktık.

35-Püfür püfür çiftleşesiniz diye.

36-İçlerine ışık saçan kandiller astık.

37-Romantik çiftleşesiniz diye.

38-Duşlardan şarıl şurul sular indirdik.

39-Onunla temizlenesiniz diye.

40-Ve tekrar sarmaş dolaş olasınız diye.

41-Fakat onlar çiftlerine ihanet ettiler.

42-Kadınlar ile zorla çiftleşmeye kalktılar.

43-Nerde?

44-İçlerinden azanlar kız çocukları ile çiftleşmeye kalktılar.

45-Biz onlara pipilerini keseriz demedik mi?

46-Kuşkusuz o saat kararlaştırılmış bir vakit olmuştur.

47-O gün süra üflenir, hödük hödük gelirsiniz.

48-Biz size demedik mi kadınlara seslerinizi yükseltmeyin diye!

49-Bıçaklar keskinleşmiş jilet gibi olmuştur.

50-Bir ceza ki tam yaptıklarına uygun!

51-Çünkü onlar ( erkekler) hesap ummazlardı.

52-Bir ceza ki akılları pipilerinde olanlara uygun.

53-Ayetlerimizi yalanlaya yalanlaya yalama yalancılardan olmuşlardı.

54-Biz ise her şeyi sayıp hesabı yapmışız bir kitaba geçirmişiz.

55-Onlara ‘’şimdi tadın (cezanızı). Artık sizin pipilerinizi kesmekten başka bir şey yapmayacağız’’ (denir).

56-Kuşkusuz takma olanları için acısız bir kurtuluş vardır.

57-Nerde?

58-Bahçeler var bağlar var.

59-Elma var armut var.

60-Patates var, pırasa var, soğan var.

61-Pipileri kesilmiş yaşıt erkekler var.

62-Nerde?

63-Dop dolu kadehler var.

64-Nerde, nerde, nerde?

65-Orada ne kötü bir söz işitirler, ne de bir serkeş erkek görürler.

66-(Bunlar) Rabbinden yeterli bir bağış olarak (verilir).

67-O, göklerin, yerin ve ikisi arasında ki, kadınların ve pipileri kesilmiş erkeklerin Rabbidir.

68-Hiç kimse ona bir sual soramaz.

69-O gün ruh ve melekler sıra sıra dururlar. Rahmanın izin verdikleri günahkar erkekler konuşurlar.İzin verilen de doğruyu söyler.

70-Kadınlara eziyet eden erkekler kesilmekten kurtulamazlar.

71-İşte bu hak gündür. Artık kesilmişlerden dileyenler, uzun ince bir yol tutarlar.

72-Biz sizi yakın bir azap ile uyardık.

73-O gün kişi, kesilmiş organlarına bakacaklar ve diyecekler ki: Ah ne olaydı ben dürüst namuslu bir erkek olaydım.

74-Oysa Allah onları arkalarından kuşatmıştır.

75-Sıkı sıkı sarmalayıp bellerinin önlerinde olan organlarını kesmiştir.

76-Şimdi arayın durun.

77-Nerde?

78-Allah arş’ın sahibidir, yücedir.

79-Dilediğini yapandır.

80-Doğrusu biz size tanıklık edecek elçi Pusi’yi gönderdik.

81-Nerde?

82-O halde, haydi tesbih et Rabbinin yüce ismiyle.

Başa Dön
 Profil Özel mesaj gönder  

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 39 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Tüm zamanlar UTC [ GITZ ]

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap: