Zaman: Eylül 4th, 2010, 11:48 pm

Tüm zamanlar UTC [ GITZ ]

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 21 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3  Sonraki
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: Re: Şeriatte Miras Hukuku - Kur'an'da Matematik Hatası
MesajGönderilme zamanı: Eylül 22nd, 2009, 11:27 pm 

Ayni mesaji tekrar, tekrar kullanamazsiniz.
Mesajinizi sildim.

cigi

Başa Dön
 Profil Özel mesaj gönder  

MesajGönderilme zamanı: Eylül 23rd, 2009, 9:25 am 
Kullanıcı avatarı

Dilo; ne kadar kopyala yapıştırcı bir adamsın sen böyle ? Müslümanların en belirgin özellikleridir kopyacı olmak ançıp seninki gibi 3 ayrı konuya aynı iletiyi basanı daha önce görmemiştim. Az da olsa düşünen beyinleriniz geriye doğru evrim mi geçiyor ne? Matematik yanlışlığını düzelten bir öneri de getirmemişsiniz üstelik. Kopyala - yapıştır tekniğinin, kendi özgürlüğünüzün intiharı olduğunu anlayamıyorsunuz. Muhammeti taklit etmeyle, internetin kullanım hakkını elde edemediniz, acaba neden böyle düşündünüz mü?

Başa Dön
 Profil Özel mesaj gönder  

Mesaj Başlığı: Re: Kur'an'da Matematik Yanlışlığına neden, Arap eğitimsizliğidi
MesajGönderilme zamanı: Eylül 23rd, 2009, 11:50 am 
Kullanıcı avatarı

Engse Hohol yazdı:
Sağolasın Cigi; yahoo'yu üs tutan HY'cıları madara edebilecek bir video anıklamışsınız (hazırlamışsın).
İyide video'yu niçin değiştirdiniz? Bu (http://video.yahoo.com/watch/6039849/15698537) adrese gitmiş aynı video.
Önceki adreste ilk yorumu ben yapmıştım. Yorumum boşa gitti.

Sevgili Engse Hohol;

Video da bazi rakamlarin hatali oldugunu, pante ile bir kac arkadasimizin tartismasi sonucunda düzelterek tekrar yükledim ve cok da iyi oldu.
Artik kimsenin bu videoda ki iddialari cürütecek tezlerinin kalmadigini düsünüyorum.
Yorumunu istersen tekrar yaparsin.
Ben videoyu düzeltebilmek icin 24 saatimi harcadim. :D

Başa Dön
 Profil Özel mesaj gönder  

MesajGönderilme zamanı: Eylül 23rd, 2009, 1:38 pm 

ben size ne yazayım kelimemi uydurayım kur anın orjinal arapça metnini koydum hata bulun diye kur an arapça inmiştir türkçe değil arapça metindeki hatayı gösterin gösteremezsiniz çünkü yok yok yok neden inat ediyorsunuz ki anlamıyorum biz inanmıyoruz deyin anlarım ama hata derseniz anlamam çünkü birdaha söylüyorum yok.yüzyıllardır araştırıyorlar hata bulamadılar bulamayacaklar uğraşmayın

Başa Dön
 Profil Özel mesaj gönder  

MesajGönderilme zamanı: Eylül 23rd, 2009, 7:20 pm 
Kullanıcı avatarı

Kuran'da bir kere ardı ardına "gizlice ibadet et" diyor sonra bir yerde onları söylememiş gibi "ibadetini ne ilan et ne de gizle diyor" al sana bir çelişki daha.

http://www.quranix.net'ten bakarsan bir sürü çelişki bulursun hem arapçasıda var mukayese et boş matematik olan ebced'ede bak. Diğer din kitaplarınıda getir bende sana dünyanın 7 günde yaratılamayacağını ispatlayim. Buna "KUTSAL ŞEREFSİZLİK" derler.

Hayatın gizemi her kitapçıda 15-20 tl'ye satılan kitaplarda olsaydı her mahalleden bilimsel bir deha çıkardı. Gündelik genel kültürden öteye gidememiş kütüphane.

Başa Dön
 Profil Özel mesaj gönder  

MesajGönderilme zamanı: Eylül 23rd, 2009, 9:49 pm 

gizlice ibadet et yada ibadetini ne ilan et ne de gizle diye bir şey kur'an da yazmıyor neden yalan söylüyorsun hangi ayette

yazıyor sadece sallamışsın ve komik duruma düşmüşsün uyduruyorsunuz uydurduğunuz şeye sonra siz inanıyorsunuz komik

duruma düşmeyin sadece kur'anı inkar yerine anlamaya çalışın.şu anda dünyanın bir çok yerinde binlerce ateist hristiyan ve

yahudi islamla şerefleniyor.onlar sanmayın ki araştırmıyorlar en doğrusunu seçiyorlar.alın size bir örnek pier vogel adlı alman

boks şampiyonu islamı seçmeden önce kendi dini ile yani hristiyanlıkla alakalı derinlemesine 1sene araştırma yapıyor sonra

1sene islam ve tekrar hristiyanlığı araştırıyor ve sonuç tabiki akıl sahiplerinin dini olan islamı seçiyor ALLAH aşkına inkar

ettiğiniz ve hatalarla dolu olduğunu iddaa ettiğiniz kur'anı kaç ker okudunuz yada kaç sayfasına baktınız eğer okuyup

baksaydınız böyle davranmazdınız.

Başa Dön
 Profil Özel mesaj gönder  

MesajGönderilme zamanı: Eylül 23rd, 2009, 10:19 pm 
Kullanıcı avatarı

dilo yazdı:
ALLAH aşkına inkar

ettiğiniz ve hatalarla dolu olduğunu iddaa ettiğiniz kur'anı kaç ker okudunuz yada kaç sayfasına baktınız eğer okuyup

baksaydınız böyle davranmazdınız.

En az 250 defa okumusumdur ve hala ara sira göz gezdiriyorum.
Yetmez mi? :D

Başa Dön
 Profil Özel mesaj gönder  

MesajGönderilme zamanı: Eylül 24th, 2009, 12:13 pm 

hangi ayet? ayet ismi ve numarası verirmisin? yani ben neden göremiyorum körmüyüm acaba?

Başa Dön
 Profil Özel mesaj gönder  

MesajGönderilme zamanı: Ekim 3rd, 2009, 10:43 pm 
Kullanıcı avatarı

Matematiğn 2+2=4 toplamını verdiği değerler, finans matematiği ve alan ölçüleri gibi niceliklerle bağıntılıdır. Gazların hacimleri gibi değerler, 2+2=4 mantığıyla hesaplanmıyor. Örneğin basınç ölçüm için manometre aygıtı kullanılıyor. Dönemin miras paylaşımını, dönemin Mu-Hammed olanı, nicelik ölçüsüyle denklemleştirmemiş olabilir.

Sayılamada, nicelik eşitliğinin bağıntısı için 2+2=4 mantığı cayılamaz koşul iken değeri olmayan değişkenlerde, niceliğin mantığı aranmamaktadır. Miras olayında da niceliği olmayan değişken değerler (sayılama yerine) dikkate alınmalıdır bana göre.

Esenlikle.

Başa Dön
 Profil Özel mesaj gönder  

MesajGönderilme zamanı: Haziran 29th, 2010, 12:13 pm 
Kullanıcı avatarı

Güncelleme

Başa Dön
 Profil Özel mesaj gönder  

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 21 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Tüm zamanlar UTC [ GITZ ]

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap: